top of page

Käyttöehdot

Yleistä

Nämä varausehdot koskevat sekä internetissä itsepalveluna tehtäviä varauksia että asiakaspalvelumme kautta tehtäviä varauksia.

Ehtojen hyväksyminen

Tekemällä varauksen vakuutat tutustuneesi näihin varausehtoihin ja hyväksyt nämä varausehdot.

 

Ajoneuvotyypin valinta

Varmista, että olet syöttänyt rekisteritunnuksen ja ajoneuvon tiedot oikein.

 

Palvelujen valinta

Ajanvarausjärjestelmä ehdottaa määräaikaiskatsastusta varatessasi ajoneuvosi tarvitsemia päästömittauksia. Jos olet teettänyt tai olet aikeissa teettää nämä mittaukset toisaalla katsastukseen mennessä, voit poistaa ne varaukselta. Tällöin tarvitset mukaan katsastukseen todistuksen muualla tehdyistä päästömittauksista. Todistus on voimassa 3 kuukautta.

 

Varaus ja vahvistus

Varaus katsotaan sitovaksi silloin, kun se on vahvistettu ja olet saanut varausvahvistuksen. Tämä voi tapahtua suullisesti tai sähköisesti varausjärjestelmän kautta sähköpostilla tai tekstiviestillä.

 

Varauksen maksaminen

Tietyt alennushinnat edellyttävät ennakkomaksua netissä. Nämä on merkitty ajanvarauskalenteriin. Normaalihintaisten varausten maksun voi suorittaa joko ennakkoon tai palvelupisteessä. Maksupalvelumme tuottaa Paytrail.(Paytrailin maksupalveluehdot). Palvelupisteissämme käyvät maksuvälineenä suomalaiset pankkikortit, yleisimmät luotto- ja maksukortit sekä käteinen raha.

 

Varauksen siirtäminen ja muokkaaminen

Maksettu varaus:

Ennakkoon maksetun ajan voi siirtää vain saman hintaiseen tai halvempaan aikaan netissä ja asiakaspalvelumme kautta. Mikäli aika siirretään halvempaan aikaan, erotusta ei hyvitetä.

Maksamaton varaus:

Maksamattoman varauksen voi siirtää vapaasti minkähintaiseen aikaan tahansa.

 

Alennusten yhdistäminen

Alennushintaisiin aikoihin ei voi yhdistää muita alennuksia tai tarjouksia.

 

Saapuminen ja lähteminen

Palvelu pyritään aloittamaan varausvahvistuksessa mainittuna aikana. Katsastusasioissa ilmoittaudu kuitenkin toimipaikalla n. 10–15 minuuttia ennen varattua aikaa. Näin varmistat pääsysi katsastukseen ajallaan.

 

Peruutus ja saapumatta jättäminen

Sekä maksetun että maksamattoman ajan voi peruuttaa milloin tahansa ennen varausajankohtaa. Jos olet maksanut varauksen etukäteen, ota yhteyttä asiakaspalveluumme maksun palautusta varten. Jos jätät saapumatta varattuna aikana, maksettua varausta ei hyvitetä.

 

Käyttäjän vastuusta

Käyttäjä vastaa palvelun käytöstä sekä palveluun jättämästään materiaalista ja siitä, ettei palvelun käyttö tai edellä mainittu materiaali loukkaa kolmannen tekijän-, teollis-ja muita suojattuja oikeuksista tai ole käyttöehtojen ja mahdollisten erityisehtojen, lain tai hyvän tavan vastaista tai aiheuta haittaa tai häiriötä verkolle, katsastusyritykselle, sopimuskumppaneille, palvelun muille käyttäjille tai muille kolmansille osapuolille. Käyttäjä sitoutuu korvaamaan katsastusyritykselle tai kolmannelle osapuolelle aiheuttamansa vahingon.

 

Maksupalveluehdot

Maksupalvelutarjoaja Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7 Innova 2 Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä www.paytrail.com. Paytrail on sinulle turvallinen maksutapa, jolla on Finanssivalvonnan myöntämä maksulaitostoimilupa. Palvelu on Paytrail Oyj:n ylläpitämä, ja se on osa Nets-perhettä. Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Jos tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Jos haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan siihen katsastusyritykseen, jossa tuote on maksettu. Sinulla on oikeus perua kauppa 14 päivän sisällä. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalle.

 

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin,Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Palautukset

Palautustapauksissa ole yhteydessä  Keltsun Katsastus Oy:n konttoriin 

toimisto@keltsunkatsastus.fi,puh 0444400600. Palautuksesta ei aiheudu kuluttajalle kustannuksia. Palautustapauksissa maksunpalautus tehdään tilauksessa käytetylle maksutavalla.

Yrityksen tiedot

Keltsun Katsastus Oy,  Viskarintie 12, 46860 Keltakangas

y-tunnus  3012391-7

puh 044 4000600

käyttöehdot
bottom of page